Mina tjänster

En behandling tar ca 1 timme


  Behandlingar

Jag använder mig av elektroterapi, massage samt kinesiotejp. Innan val av behandling palperar jag noggrant, tittar på rörelse och exteriör. Du får berätta om problematik och om det finns någon sjukdomshistoria. Som equiopat jobbar jag med att underhålla muskler och andra mjukdelar samt kan hjälpa dig lägga upp en träningsplan. Har din häst en hälta eller annan typ av sjukdom ber jag dig i första hand att kontakta veterinär

Tävlingskarensen är 96 timmar


Vad är elektroterapi?

Enkelt förklarat kan man säga att strömmen återställer normal spänning i skadad eller inflammerad vävnad. Den stimulerar cellernas funktioner vilket bidrar till optimerad muskel - och nervfunktion. Jag använder mig av diadynamiska strömmar vilket innebär att kroppen hinner vänja sig vid strömmen och skapar endast välbehag.


Frilansande hästskötare

Det bästa avtalet för dig som behöver personal. Har tidigare jobbat internationellt som hemmagroom. Jag tar på mig både korta och längre anställningar. Du kanske bara behöver en vikarie eller timanställd? Avtal skrivs efter överenskommelse. Referenser finns!Rehabilitering

Har du vart hos veterinären och fått en diagnostiserad skada? Jag har kunskaper inom olika rehabmetoder som hjälper till med återhämtningen. Rehab av specifik skada tar mindre tid än en vanlig behandling så hör av dig för offert. Har du ringt ditt försäkringsbolag om de täcker rehabiliteringen? Om inte, gör det!


Online konsultation

Det moderna sättet att göra en träningsplan! Vart du än befinner dig kan jag hjälpa dig och din häst med ett tränings eller rehab upplägg. Vi samtalar via telefon, du skickar bilder och filmer till mig så återkommer jag med övningar som skulle passa er. Smart va!


Innehar F-skatt sedel
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!